Økt datakontroll og flere automatiseringer med HubSpot Operations Hub

Behov for å effektivisere dataflyten i bedriften din? Med Operations Hub får du bedre kontroll over data og kan automatisere og optimalisere en rekke prosesser. Slik kommer du i gang!
Skrevet av: Alfred
Publisert:

Dette er HubSpot Operations Hub

Operations Hub er et enhetlig verktøysett som kobler sammen apper, renser og kuraterer kundedata og automatiserer forretningsprosesser på én sentral CRM-plattform. Med Operations Hub befester HubSpot ytterligere posisjonen sin som en helhetlig plattform, designet for å forenkle og effektivisere viktige prosesser. 

Operationshuben bygger videre på det samme nivået HubSpot har vist med introduksjonen av sine tidligere huber, inkludert Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub og CMS Hub. 

Hvem passer Operations Hub for?

Målgruppen for HubSpot Operations Hub er primært mellomstore og store bedrifter som ønsker å effektivisere og automatisere operative prosesser. Operationshuben er ideell for virksomheter som opererer med datasiloer og ineffektiv dataflyt, og som ønsker integrerte løsninger for å ta kontroll på og sikre god datakvalitet.

Den typiske brukeren av Operations Hub er i en vekstfase og trenger en skalerbar løsning som kan støtte utviklingen, samtidig som de søker å drive en mer datadrevet beslutningsprosess og eliminere manuelle oppgaver. 

curate_data

 

Hva er de viktigste funksjonene i Operations Hub?

Datasykronisering i sanntid for bedre informasjonsflyt:
En nøkkelfunksjon i Operations Hub er datasykroniseringen, som muliggjør integrasjon med nær sagt ethvert system som har et åpent API. Takket være toveis synkronisering i sanntid, kan virksomheter nyte godt av en sentral kilde til oppdaterte datapunkter på tvers av alle plattformer. Dette sikrer en ensrettet forståelse av både kunder og prosesser, og gir deg kontroll over dataene på beste mulige måte. 

Skreddersydde automatiseringer:
Operations Hub tar hensyn til at enhver virksomhet har sine unike trekk, og tilbyr derfor funksjoner for programmerbare og skreddersydde automatiseringer. Ved å bruke JavaScript eller Python direkte i HubSpot, kan HubSpot-brukere skape tilpassede workflows og prosesser, for alt fra enkle dataoppdateringer til komplekse analyser og integrasjoner.

workflows

 

Sikkerhet og skalerbarhet – prioritering for fremtidig vekst:
Operations Hub tilbyr ikke bare de verktøyene som trengs for å vokse, men skaper også et fundament for å vokse på en trygg og sikker måte. Med fokus på datasikkerhet og personvern, gir Operations Hub en plattform som kan skaleres i takt med bedriften. Samtidig sikrer HubSpot at kundens data er beskyttet og at virksomheten din opererer i overensstemmelse med gjeldende lover og reguleringer.

Data quality command center – overvåking og utbedring av data:
Data Quality Command Center overvåker hvordan data er lagret i CRM-et, og gir beskjed dersom det er data som skaper utfordringer og trenger oppfølging. Her får du innsikt i for eksempel egenskaper, objekter, workflows og integrasjoner for datasync. 

command center
På egenskapsnivå får vi oversikt over data som kan være duplikater, egenskaper som ikke blir brukt som kan arkiveres, eller om det er ulike typer innhold lagret i egenskaper. Vi bruker også Operations Hub til å gi oss innsikt i formateringsfeil, slik at vi kan få oppdatert dette for bedre datakvalitet. Det kan være for eksempel forbokstaver på navn eller format på telefonnummer som vi ønsker å standardisere slik at data blir brukt riktig i kommunikasjon ved personalisering. 

Også for objekter kan det være formateringsfeil på data som vi trenger å utbedre. Oversikten i Data quality command center viser oss hvilke formateringer det gjelder, hvor mange og annen relevant data vi trenger for å agere og utbedre. Duplikanthåndtering i CRM er en viktig oppgave og er noe som trenger oppmerksomhet i ethvert CRM. Her gir verktøyet oversikt over hvilke objekter som er duplikater, hva som er feil, forslag på utbedring, samt mulighet for å slå sammen objekter. 

Fra command-senteret kan du dykke dypere inn i hvert enkelt element du har fått varsel om, og iverksette tiltak for å forbedre kvaliteten på dataene dine.

Priser – tilgjengelig for alle bedriftsstørrelser

Med fire ulike versjoner av Operations Hub – Free, Starter, Professional og Enterprise – tilbyr HubSpot en fleksibel prismodell som møter behovene til bedrifter i alle størrelser. 

  • Free: Ideell for enkeltpersoner eller små bedrifter som akkurat har begynt å utforske CRM og operasjonell automatisering. På dette nivået får du grunnleggende funksjoner som kan hjelpe med å organisere kundedata og utføre enkle automatiseringer.
  • Starter: Passer for små bedrifter som er klare for mer avansert funksjonalitet, som for eksempel bedre integrasjoner, mer detaljert rapportering, og tilleggsfunksjoner for datahåndtering og kundekommunikasjon.
  • Professional: Designet for mellomstore til store bedrifter som trenger omfattende funksjonalitet, inkludert avanserte automatiseringer, dypere integrasjoner, og omfattende tilpasningsmuligheter for å støtte større og mer komplekse operasjoner.
  • Enterprise: For enda mer komplekse løsninger tilbys det også inndeling i egne datasets, utvidede rapportløsninger, ytterligere workflows og liste-håndtering.

Operations Hub – vokser i takt med virksomheten

Sammen med de andre hubene i HubSpot-universet, støtter Operations Hub en helhetlig tilnærming til håndtering av data og sørger for at alle avdelinger arbeider sammen mot felles mål. Operations Hub representerer ikke bare et skritt fremover for HubSpot, men for alle bedrifter som søker å optimalisere bruk av data og teknologi for å eskalere både utvikling og vekst.

Ta kontakt med oss, så bistår vi med å kartlegge hvilket behov dere har for verktøy og funksjonalitet fra HubSpot.

Nieuwe call-to-action

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev