Alt du må vite om HubSpots nye Content Hub

HubSpot har nettopp lansert Content Hub, en alt-i-ett, AI-drevet hub for innholdsproduksjon. Her får du de viktigste detaljene om hvordan HubSpot-kunder kan utnytte Content Hub.
Skrevet av: Anders
Publisert:

Hva er HubSpot Content Hub?

HubSpot Content Hub er først og fremst en videreutvikling av og erstatning for CMS Hub, med utvidete  funksjoner og bruksområder. 

Content Hub har alle de kjente CMS-funksjonene du kjenner i dag, men introduserer også nye, kraftige verktøy for å skape og administrere innhold. I tillegg er flere innholdsrelaterte funksjoner fra Marketing Hub flyttet til Content Hub.

Med Content Hub får du et samlet sted for alle dine behov innen innholdsmarkedsføring, drevet av AI for å effektivisere markedsføringen og øke effekten. 

 

Hvorfor HubSpot har lansert Content Hub

Da HubSpot først lanserte Marketing Hub, var hovedbruken blant markedsførere å generere leads og automatisere markedsføringen. Den gangen var innholdsmarkedsføring tydelig plassert under "generere leads" -paraplyen, i tråd med HubSpots Inbound Marketing-metodikk, som brukte blogging og gated content som en strategi for å generere leads.

Etter hvert introduserte HubSpot sitt egenutviklede publiseringsverktøy, HubSpot CMS, som ga markedsførere en sentralisert plattform for alle aktivitetene sine, integrert med CRM-en deres.

Men nå har landskapet endret seg drastisk. Kjøperpreferanser og -atferd har utviklet seg betydelig. Etterspørselen etter innhold av høy kvalitet i flere kanaler og formater er større enn noensinne. HubSpot erkjente behovet for at plattformen deres måtte utvikles videre for å hjelpe markedsførere med å lykkes i denne nye tidsalderen.

Her kommer HubSpot Content Hub inn i bildet.

Content Hub forenkler opprettelsen av innhold i flere formater, administrasjonen av dette innholdet til ulike kanaler, og bringer markedsførere nærmere nettstedet og innholdet deres. Det eliminerer også behovet for en stor, frakoblet teknologistakk for å administrere forskjellige innholdskanaler og medier - alt kan nå håndteres gjennom HubSpot Content Hub.

 

Hvilke nye funksjoner finnes i Content Hub?

I tillegg til alle de eksisterende funksjonene du er kjent med, har HubSpot introdusert en rekke nye funksjoner for å hjelpe markedsførere med å produsere, administrere og distribuere innhold. Her er noen av funksjonene:

AI Oversettelser

Content Hubs AI-baserte oversettelsesverktøy gjør at markedsførere enkelt kan oversette alt nettstedinnhold som blogger, landingssider og nettsider til en rekke ulike språk. I motsetning til typiske oversettelsesprogrammer som mangler lingvistiske nyanser, bruker dette verktøyet avansert AI-teknologi. Det resulterer i oversettelser som er mer naturlige og kontekstuelt relevante. 

image-3

 

Funksjonaliteten tar tak i eksisterende innhold og “remikser” det til andre typer innhold i ulike formater, for ulike kanaler. Med dette verktøyet kan du eksempelvis ta utgangspunkt i en bloggartikkel, og deretter bruke AI til å generere annet innhold som:

  • Bilder
  • Annonsetekst
  • E-poster
  • Sosiale innlegg
  • Et annet blogginnlegg
  • Landingsside
  • Lydopptak

image (1)

 

AI Image Generator

Content Hub sitt verktøy for AI-genererte bilder lar deg opprette tilpassede visuelle elementer direkte i HubSpot. Integrert i redigeringsverktøyene for Blog, Website, Landing Pages, E-mail og Social, er dette verktøyet svært enkelt å bruke. Bare beskriv det ønskede bildet, velg en stil og et format, og ditt personlige visuelle element vil bli generert umiddelbart.


image (6)

 

Content Library

Innholdsbiblioteket er en ferdigbygd HubSpot CMS-modul designet for å hjelpe deg med å opprette innholdssider på nettstedet ditt. Modulen leveres med et utvalg av stylingalternativer og redigeringsfunksjoner, slik at du kan vise ulike typer ressurser på nettstedet ditt.


Podcaster (BETA)

Som navnet antyder, lar Podcast-funksjonen deg opprette og være vert for podcaster direkte i HubSpot, og deretter distribuere dem til populære strømmingsplattformer som Apple Podcasts og Spotify. Når du oppretter en ny podkast-episode i HubSpot, har du muligheten til enten å laste opp dine egne forhåndsinnspilte lydfiler eller AI-generert lyd.

image (7)

 

Brand Voice (BETA)

Brand Voice gjør at AI kan redigere innholdet ditt mens den bruker din merkevares tone of voice. Det gir deg muligheten til å lage helt nytt, AI-generert innhold som fanger opp merkets unike tone og personlighet. Når merkevarestemmen din er etablert, vil Content Hub integrere den i kraftige AI-funksjoner som Content Assistant og AI Blog Generator.


image (4)

 

AI Blog Generator - søkemotoroptimalisering

AI Blog Post Generator hjelper deg raskt med å lage blogger som er optimalisert for synlighet i søk. Alt du trenger å gjøre er å legge inn grunnleggende informasjon om bloggtemaet ditt, og AI-en vil deretter generere en oversikt - som du enkelt kan redigere. 

Innsikten fra søkemotoren er bygd på funksjonalitet fra Semrush. 

image (5)

 

Memberships

HubSpots Memberships lar deg begrense tilgangen til blogginnhold til spesifikke enkeltpersoner eller grupper av mennesker. Det har et par tilgangsmetoder.

  • Den første fungerer på samme måte som HubSpots eksisterende medlemskap ved å la deg velge en liste over kontakter du vil gi tilgang til.
  • Den andre bruker selvregistrering, noe som betyr at en bruker kan besøke siden din, men ikke kan se innholdet før de registrerer seg selv.

image (3)-1

 

Blog Post Narration - fra tekst til lyd

Post Narration lar deg konvertere blogginnholdet ditt til lydformat og bygge det inn i artikkelen din gjennom en lydmodul. Denne funksjonen gjør at du kan gjenbruke blogginnholdet ditt til lydinnhold, og engasjere publikum som foretrekker lytting.


image (2)

 

AI Website Generator

HubSpot sitt AI-verktøy for nettstedsutvikling lar deg opprette et skreddersydd nettsted ved å svare på en serie spørsmål om bedriften din. Når du har oppgitt behov og preferanser, vil HubSpots AI-generator opprette et nettsted som du deretter kan tilpasse videre. Denne funksjonen er et glimrende alternativ for små bedrifter eller startups som enkelt ønsker å etablere eller forbedre sin tilstedeværelse på nett.


Er du nysgjerrig på å komme i gang med HubSpot? Eller bruker du det allerede, men ønsker å få enda større utbytte? Send oss en melding! 


Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev