Sensor Innovation inngår samarbeid med Utbrudd

Sensor Innovation fra Verdal har inngått et langsiktig samarbeid med Utbrudd. Som ung aktør i sitt marked har selskapet behov for å gjøre merkevaren kjent og å effektivisere salgsarbeidet sitt.
Skrevet av: Bård
Publisert:

Sensor Innovation har utviklet et innovativt sensorbasert system for bygg, som oppdager og varsler om fukt i og på bygningskonstruksjoner. Systemet gir tilstandsbasert overvåkning som forebygger fuktskader og forlenger levetiden til byggene, og sparer dermed samfunnet for flere milliarder kroner hvert år.

Sensor Innovation kombinerer sterk byggkompetanse med kunnskap fra ulike teknologimiljøer. Selskapet tilbyr et komplett sensorbasert overvåkningssystem for nye og eksisterende bygg, som er både skadeforebyggende og risikoreduserende.

Foruten det økonomiske aspektet ivaretar Sensor Innovation også et miljømessig aspekt i form av lengre levetid og mer målrettet vedlikehold av bygg, som bidrar i klimaregnskapet.

 

Behov og utfordringer

Sensor Innovation har behov for både å gjøre merkevaren kjent i markedet, og å systematisere og effektivisere salgsarbeidet sitt. På kort sikt er målet å etablere seg i det norske markedet, men selskapet har klare langsiktige mål om ekspansjon i internasjonale markeder.

For oss i Utbrudd vil arbeidet handle både om merkevarebyggende tiltak, implementering og bruk av HubSpots CRM, Sales Hub og Marketing Hub, samt planlegging og produksjon av innhold til bruk i Inbound Marketing. Som ny aktør i markedet vil godt innhold bli særlig viktig, for både å synliggjøre behovet og bygge forståelse av produktet, overfor relevante målgrupper.

 

Våre forventninger

Det er alltid spennende å få jobbe med vekstselskaper som virkelig vet hva de holder på med. Når produktet i tillegg representerer noe nytt i markedet, og både utvikles og produseres her i Trøndelag, blir det ekstra givende for oss i Utbrudd å jobbe med dette.

– Vi har stor tro på at vi er en god match med Sensor Innovation. Selskapet har sterk kompetanse på sitt, og er veldig klare på hva de ønsker hjelp til. Alt ligger til rette for et fruktbart samarbeid, og vi gleder oss ordentlig til å komme i gang, sier Anders Rønningen, daglig leder i Utbrudd.

Les mer om Sensor Innovation og folka bak selskapet.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev