Utbrudd har blitt HubSpot Platinum partner

HubSpot er en av verdens ledende plattformer for å håndtere markedsføring, salg og service. Etter målrettet arbeid over lengre tid har vi i Utbrudd endelig blitt HubSpot Platinum partner!
Skrevet av: Ida
Publisert:

Det blir stadig mer fokus på automatisert og personalisert markedsføring. Gjennom datadrevet markedsføring får man muligheten til å forbedre den digitale kundereisen. HubSpot gir oss muligheten til dette gjennom brukervennlige og gode plattformer for å optimalisere den digitale kundereisen.

Siden 2019 har vi i Utbrudd jobbet tett sammen med HubSpot. Vi har blitt sertifisert i Inbound-metodikken og hvordan de ulike verktøyene brukes. Siden da har vi hjulpet mange kunder med å implementere plattformen og nå i april fikk vi beviset på at vi er HubSpot Platinum partner, kun to år etter vi ble Gold partner!

For å kunne bli Platinum partner krever det målrettet arbeid over lengre tid. Samtidig må vi gjennomgå og vedlikeholde en rekke sertifiseringer og jobbe kontinuerlig med et minimum antall HubSpot-kontoer. Per i dag er det kun 13 norske byråer som har nådd nivået Platinum eller høyere av totalt 79 byråer. 

“The team at Utbrudd have stayed laser focused on helping their clients grow and achieve their business goals with HubSpot. Whether it be demand generation campaigns, a complex website project or customized quoting tools, they´ve delivered client solutions that delight customers and enable businesses to grow better. Achieving Platinum tier is a recognition of their hard work and level of dedication to their clients and firmly establishes them as one of the go-to partners in the region”, forteller David Smyth, Senior Channel Account Manager, HubSpot EMEA. 

For våre eksisterende og potensielt nye kunder vil dette bety at vi har muligheten til å jobbe enda tettere med HubSpot. Vi jobber kontinuerlig med å øke vår kompetanse slik at du som kunde får enda bedre resultater. Platinum partner er et bevis på vår kompetanse og erfaring på plattformen.

Etterspørselen etter HubSpot har aldri vært større i US og EU, og vi ser at det virkelig begynner å øke i vår region også. Vi har absolutt befestet Utbrudds posisjon i regionen med vår kompetanse på Inbound Marketing og HubSpot. Nå er vi klare for å hjelpe våre kunder med å vokse enda mer, sier Anders Rønningen, daglig leder i Utbrudd. 

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev