Siste nytt fra HubSpot: Workflows og attribusjon

Vi oppsummerer siste oppdateringer fra HubSpot, slik at du kan holde deg oppdatert på alt. Her er nyhetene fra januar.
Skrevet av: Kristin
Publisert:

Gjentagende og planlagte workflow-triggere

Workflows er HubSpot sitt verktøy for marketing automation Workflows gir oss mulighet til å utføre ulike automatiske aktiviteter basert på triggere og events, som for eksempel skjema-innsendelse, endring av egenskap i CRM, besøk på nettside eller steg i salgsprosess og pipeline.

For brukere av HubSpot Operations Hub Professional eller Enterprise, er det nå mulig å sette opp planlagte aktiviteter på en fast frekvens som kan utføres daglig, ukentlig eller månedlig. Du kan sende en månedlig e-post til salgsteamet en uke før månedslutt som oppsummerer salgsmuligheter og som en påminnelse til å sjekke at deals ligger på riktig steg i pipeline. Eller lage en ukentlig oppgave til salgsledelsen om å oppdatere salgstall før helgen. Gjentagende og planlagte workflow-triggere gir deg muligheten til å automatisere repetitive manuelle oppgaver for en mer effektiv hverdag.

Form-2-HubSpot

Attribusjon på kampanjer

Attribusjon hjelper deg med å se hvordan ulike aktiviteter og kanaler faktisk har bidratt opp mot mål som er satt. Kampanje-verktøyet til HubSpot samler alle aktiviteter i en kampanje i en samlet oversikt. Med oppdatert rapportering på attribusjon i kampanje-verktøyet, vil du nå få et mer detaljert og helhetlig bilde på hvordan kampanjen og ulike elementer i kampanjen har fungert.

Company egenskaper i skjema

Skjema er et mye brukt verktøy i HubSpot. Tidligere har det kun vært mulig å bruke egenskaper fra objektene Contact og Tickets i skjema. Med denne etterlengtede oppdateringen, er det nå mulig å også legge til egenskaper fra objektet Company. Det kan for eksempel være relevant å samle data på hvilken industri bedriften tilhører i et skjema.

 

Sales Forecasting på mobil

HubSpot sin mobil-app er fin å ha på farten. Her har det vært mange oppdateringer det siste året. Den siste oppdateringen gir oss muligheten til å se Sales Forecasting på mobilen. Sales Forecasting er HubSpot sitt verktøy for å rapportere på hva som ligger i pipeline frem i tid, i tillegg til rapporter på hvordan hver enkelt selger ligger an på salgsmål som er satt. Alt dette er nå tilgjengelig på mobilen.

 

A/B-testing av marketing e-poster i workflows

E-post kan potensielt være en svært effektiv kanal for B2B-bedrifter. I HubSpot er det mulig å sende e-post (1:mange) både manuelt og automatisk, basert på ulike triggere.

Nå har vi mulighet til å kjøre A/B-test på e-poster som sendes automatisk fra workflows. Vi lager to versjoner av e-posten, med et element som skal testes. HubSpot fordeler distribusjonen av variantene jevnt til kontaktlisten du velger og vi får data på hvilken variant som fungerer best. På den måten kan du hele tiden teste nytt innhold og optimalisere for hva som faktisk fungerer best.

create-a-b-email-test-dialog-box

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev