Siste nytt fra HubSpot: Store oppdateringer på Service Hub

Vi oppsummerer siste oppdateringer fra HubSpot, slik at du kan holde deg oppdatert på alt. Her er nyhetene fra mars.
Skrevet av: Kristin
Publisert:

Skreddersydde tilbudsmaler

HubSpot Sales Hub gir oss muligheten til å opprette tilbudsdokumenter med kundeinformasjon, produkter, signering og betaling som kan sendes til potensielle kunder. Mange har tidligere opplevd funksjonaliteten som noe begrensende, blant annet på grunn av manglende mulighet å skreddersy design og innhold i tilbudet. Nå har HubSpot løst denne utfordringen, og har oppdatert verktøyet med å kombinere data i CRM og verktøy i CMS og betalingsverktøy for å kunne lage den beste brukeropplevelsen i tilbudsfasen.

Nå er det mulig å selv bygge innholdet i tilbudsmalene. Salgsledere kan enkelt bygge sine egne maler, i tillegg til at utviklere har mulighet til å utvikle egne tema og design. Alt for å sikre den beste og mest helhetlig opplevelsen med din merkevare.

Les mer om alle muligheter i HubSpot Sales Hub.

Skreddersydde tilbudsmaler er nå Sales Hub Professional og Enterprise.

create-new-line-item

Store oppdateringer på HubSpot Service Hub

HubSpot Service Hub er spesielt nyttige for bedrifter som jobber med å forbedre kundebehandling og kundetilfredshet. HubSpot har lovt oss store oppdateringer i Service Hub i år, og i mars ble mange av nyhetene endelig lansert.


Customer Portal

I Service Hub kan vi koble opp ulike kanaler for å få alle kundehenvendelser samlet på et og samme sted. Blant annet chat, e-post og Facebook Messenger. I en felles innboks kan henvendelser bli besvart, delegert og fulgt opp. Med Customer Portal knytter vi kundeservice og kunden enda tettere sammen. Kunder kan nå logge inn i Customer Portal for å få oversikt over sine henvendelser, status på disse og kommunisere direkte med en person på kundeservice. 

Customer Portal er enkelt å sette opp og skreddersys med bedriftens profil.

Customer Portal er tilgjengelig for alle med Service Hub Professional og Enterprise.

Customer Portal Theme editor

Post-Chat Feedback

Tilbakemeldinger fra kunder er gull verdt. Nå er det mulig å sende kundeundersøkelser og spørre om tilbakemelding på en henvendelse direkte i chat, rett etter at henvendelsen er håndtert. På den måten får vi umiddelbare tilbakemeldinger som kan brukes for å optimalisere kundeopplevelsen på kundeservice.

Les mer om hvorfor du bør implementere Post-Chat Feedback.

Post-Chat Feedback er tilgjengelig for alle med Service Hub Professional og Enterprise.

Post feedback HubSpot

 

Mobil innboks

Mobil-appen til HubSpot har alltid vært kjekk å ha når man er ute på farten. Nå har den blitt enda mer nyttig, med innboks for kundehenvendelser tilgjengelig i appen. Nå kan vi besvare, delegere og følge opp kundehenvendelser direkte fra mobilen. Veldig greit dersom en henvendelse haster og man ikke har tilgang på en datamaskin.

HubSpot mobilapp er tilgjengelig på både iOS og Android, og er åpen for alle Service Hub-brukere.

Les mer om alle nyhetene i Service Hub på HubSpot sine nettsider.

 

HubSpot Academy

Til slutt ønsker vi å minne om HubSpot Academy. Her blir det kontinuerlig lagt ut nytt innhold som er relevant for ulike deler av bedriften. Nyeste sertifiseringen er Revenue Operations som gir grunnleggende innsikt i hvordan bedrifter kan skape vekst.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev