Utbrudd er blitt HubSpot Gold-partner

HubSpot er en av verdens ledende plattformer for å håndtere markedsføring, salg og service. Rett over nyttår ble vi i Utbrudd HubSpot Partner. Allerede i juni ble vi HubSpot Gold-partner.


Postet av:

Dato: 29.06.2020

Kategori: #hubspot


Vi opplever et stadig økende behov for automatisert og personalisert markedsføring. Flere bedrifter ser viktigheten av å bruke data for å optimalisere kundeopplevelsen i sine digitale kanaler. HubSpot leverer nettopp muligheten til dette; gode og brukervennlige verktøy som muliggjør tettere samarbeid mellom salgs-, markeds- og serviceavdelinger, for å optimalisere digitale kundereiser.

Siden nyttår har vi i Utbrudd jobbet tett med HubSpot. Vi har blitt sertifisert i Inbound-metodikken og i hvordan de ulike verktøyene brukes. Vi har hjulpet flere kunder med å implementere plattformen og vi har lært utrolig mye på veien. Nå i juni fikk vi endelig beviset på at vi er HubSpot Gold-partner.

- Utbrudd har vært godt kjent som et sterkt fagmiljø, spesielt innen Google og Facebook. Når vi nå har satset tungt på CRM og innholdsproduksjon den siste tiden, er det veldig motiverende å få et bevis på vår fremgang. Per i dag er vi faktisk den eneste Gold-partneren nord for Dovre, så vidt meg bekjent, sier Anders S. Rønningen, daglig leder i Utbrudd.

HubSpot opererer med flere ulike nivåer av partnerskap. Nivået bestemmes blant annet av antall solgte HubSpot-løsninger og hvor mange bedrifter den aktuelle partneren hjelper med inbound marketing.

- Vi er veldig fornøyde med å ha kommet så langt på så kort tid, og gleder oss til videre vekst og samarbeid med både HubSpot og våre kunder, sier Kristin Sandstad, som leder CRM-satsingen i Utbrudd.

Les mer om de ulike verktøyene i Hubspot.