Utbrudd skal hjelpe Sticos å nå et nokså hårete mål

Vi har med lengselsfulle øyne sett på Sticos i lang tid, så det gleder oss veldig at Sticos har bestemt seg for å bli verdens mest kundedrevne selskap - med vår hjelp!
Skrevet av: Anders
Publisert:

Sticos er et innovativt SaaS-selskap med over 100 ansatte, og har en unik kombinasjon av fagkunnskap og teknologi samlet på Leangen. De tilbyr digitale løsninger, kurs og rådgivning for deg som jobber innen økonomi, personal og ledelse. Dette har de gjort siden 1983 og kan på den måten anses som en ordentlig bauta i trøndersk næringsliv.

Nå har de satt seg et hårete mål, og skal sammen med oss jobbe for å bli verdens mest kundedrevne selskap. Det er et ambisjonsnivå vi liker.

At de i 2021 ble en del av Visma understreker vekstambisjonene og gir en strategisk og kompetent støttespiller i årene som kommer.


Hvordan Sticos skal bli verdens mest kundedrevne selskap.

I dag jobber de med mange ulike systemer, som SuperOffice og Marketo, men ønsker å samle mer av dataen sin i ett felles system.

Her kommer vi inn.

Vårt oppdrag er blant annet å onboarde hele organisasjonen på HubSpots Enterprise-løsning, for å jobbe mer datadrevet i hele kundereisen. Prosjektet innebærer dataflyt i Marketing-, CMS-, Service- og SalesHub og er midt i blinken for oss.

Vi er allerede godt i gang og gleder oss til å dele mer av samarbeid i tiden fremover.


Våre tanker om samarbeidet

Vi føler oss veldig klar for å ta i bruk et CRM system som gjør at data flyter bedre på tvers av organisasjonen. HubSpot vil i mye større grad rigge alle avdelinger i Sticos til å jobbe mer kundedrevet.

Utbrudd har mange års erfaring som HubSpot partner og en solid kompetanse med datadreven markedsføring og salg. Onbordingprosessen er kompleks, derfor er vi veldig glad for at Utbrudd blir vår samarbeidspartner slik at vi lykkes med implementeringen for å nå våre mål.

Tonje Heggum, Head of Marketing i Sticos

 

Sticos er en av Trøndelags sterkeste merkevarer, som i flere tiår har vært helt rå på produkt- og tjenesteutvikling. De har stått høyt på lista over drømmekunder til oss i Utbrudd i lang tid, så det gleder oss veldig at vi nå får mulighet til å jobbe helhetlig med hele organisasjonen med Inbound-metodikken og HubSpot.


- Anders S. Rønningen, daglig leder i Utbrudd

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev