Utbrudd er sertifisert Hubspot Partner

HubSpot er nå ett av verktøyene vi tilbyr våre kunder som ønsker å tiltrekke trafikk, kvalifiserte leads og nye kunder. Les mer her!
Skrevet av: Kristin
Publisert:

HubSpot er en veldig god plattform for håndtering av kunderelasjoner, og inkluderer i tillegg tre “huber” som man kan velge å bruke:

  • Marketing Hub
  • Sales Hub
  • Service Hub

 

Hvordan kan HubSpot hjelpe deg å vokse

Hver av disse “hubene” inneholder veldig gode verktøy som muliggjør at salg-, marked- og serviceavdelinger bedre kan jobbe sammen med datadrevne kundereiser. Plattformen gir full oversikt over hvordan kunder og kontakter konsumerer innhold i kanalene dine.

Den store fordelen med å ha èn plattform som håndterer alt dette, er at vi hele tiden har full oversikt over de digitale markedsaktivitetene, og kan måle suksess og fortjeneste på tvers av alle kanaler.

HubSpot kombinerer flere svært gode verktøy, på en og samme plattform:

  • Generering av leads og salgsstøtte
  • Innholdsmarkedsføring
  • Automatisering av salg- og markedstiltak
  • Sosiale medier og betalt annonsering
  • Søkemotoroptimalisering
  • Analyse- og rapporteringsverktøy

 

Plattformen er i tillegg svært enkel å bruke. Når HubSpot kombineres som publiseringsverktøy (CMS), håndtering av kunderelasjoner og de ulike "hubene", får man et svært kraftig verktøy for å optimalisere salgs- og markedsaktiviteter.

Figuren over viser hvordan vi jobber med å tiltrekke, konvertere, selge og begeistre gjennom hele kundereisen. 

 

Generering av leads og salgsstøtte

Kombinasjonen av HubSpot og vår kompetanse sikrer at nettsiden din inneholder alle elementer som trengs for en jevn strøm at leads. Vi ser på alle deler av kundereisen og identifiserer muligheter til å optimalisere konverteringsraten og øke antall leads. HubSpot har svært gode muligheter for Lead Scoring (kvalitet) og automatisering, slik at vi hele tiden kan prioritere riktige leads.

 

Innholdsmarkedsføring

Godt innhold må aldri undervurderes. En stor del av beslutningsprosessen til kundene dine skjer digitalt, og innhold er den beste måten for å være synlig og bygge kjennskap. Godt innhold er også grunnlaget for suksess med HubSpot. Med inspirerende og lærerikt innhold sørger vi for at kvalifiserte leads og nye kunder når sine mål, slik at bedriften din får de mest lojale og lønnsomme kundene.

Vi tilbyr både tekst, film og motion design, som sikrer at du får budskap som treffer målgruppen, og visuelt innhold som gir stoppeffekt.

 

Automatisering av salgs- og markedstiltak

Automatisering hjelper deg med å overvåke, utnytte og skalere resultatene dine på en effektiv måte. Vi bruker HubSpot sine verktøy for å automatisere salgs- og markedstiltak, og gjøre manuelle prosesser mer effektive.

 

Søkemotoroptimalisering

Kostnadseffektiv leadsgenerering må ha et sunt og voksende volum av organisk trafikk fra Google. I HubSpot strukturer vi innholdet og optimaliserer alle elementer, for å sikre at bedriften din får en økende digital synlighet.

 

Sosiale medier og betalt annonsering

Tilstedeværelse i sosiale medier er viktig for å tiltrekke seg nye leads. HubSpot har gode verktøy for publisering i sosiale medier, og vil hele tiden vise hvordan innholdet er med å bidrar til de overordnede målene som er satt. Vi produserer og optimaliserer alle viktige plattformer for å sørge for at budsjettet ditt blir brukt på den mest effektive måten.

Les også: Kasper Pindsle er vår Motion Designer

 

Utbrudd som HubSpot Partner

Vi i Utbrudd er spesialister på all digital markedsføring og kan hjelpe deg med strategi, implementering, drift og innholdsproduksjon til din HubSpot-satsning. Vår kunnskap og erfaring i datadrevet markedsføring bidrar til å løfte salgs- og markedsaktivitetene dine til et nytt og mer optimalisert nivå.

Sammen med salgs- og markedsavdelinger utvikler vi løsninger som tar hånd om alle fasene i kundereisen. Vi sørger for at førstegangsbesøkende, kvalifiserte leads og nye kunder når målene sine, slik at bedriften din får de mest lojale og lønnsomme kundene.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev