Siste nytt fra HubSpot: Kundeundersøkelser og SEO-forbedringer

Vi oppsummerer siste oppdateringer fra HubSpot, slik at du kan holde deg oppdatert på alt. Her er nyhetene fra februar.
Skrevet av: Kristin
Publisert:

Spørsmålsbank for skreddersydde kundeundersøkelser 

Innsikt i hva dine kunder tenker og mener om selskapet ditt er avgjørende for suksess. Med kundeundersøkelser kan du få denne innsikten direkte fra kilden. I fjor oppdaterte HubSpot Service Hub med muligheten til å lage skreddersydde kundeundersøkelser, og har siden jobbet med å utvide funksjonaliteten. Nå har vi muligheten til å bygge opp en bank av spørsmål vi ønsker å gjenbruke i flere undersøkelser. Hver gang du skal lage en ny kundeundersøkelse, kan du enkelt plukke spørsmål som tidligere har blitt brukt, noe som gjør hele jobben mer effektiv. Funksjonaliteten er tilgjengelig i Service Hub Professional. 

HubSpot har lovt oss stort fokus og mange oppdateringer på Service Hub i 2022. I mars kommer allerede noen større nyheter vi gleder oss til å dele.

Spørsmålsbank kundeundersøkelse

Oppdater eksisterende rader i Google Sheets med workflows

Med workflows-integrasjoner kan vi automatisk utføre handlinger i tredjepartsapper fra HubSpot. Med denne funksjonaliteten har vi blant annet mulighet til å sende data til Google Sheet, for eksempel til bruk i rapporter.

Tidligere har vi kun hatt muligheten til å legge inn data til nye rader. Med ny oppdatering har vi nå også muligheten til å oppdatere eksisterende rader med ny data. Oppdaterte data gir oppdaterte rapporter, som igjen sikrer at hele teamet vet hva som skjer og hvor vi må jobbe videre.

Google sheet

Visning av metabeskrivelse i anbefalinger for SEO

SEO-verktøyet i Marketing Hub gir oss gode rapporter og anbefalinger på hvilket innhold på en nettside som bør optimaliseres for bedre organisk synlighet i søkemotor (SEO). Her får vi anbefalinger på både teknisk SEO og On page SEO, med lenker til sidene som må fikses. For å gjøre oversikten og jobben enklere for oss, har HubSpot nå lagt til mer informasjon om metabeskrivelser i rapporten. Istedenfor å klikke seg inn på siden for å se metabeskrivelsen, hentes denne ut i oversikten. En liten, men kjekk oppdatering for å effektivisere den kontinuerlige SEO-jobben.

Les mer om hvordan du finner nye SEO-rapporter.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev