Rosenborg med storsatsing på datadrevet B2B-salg og markedsføring

Rosenborg Ballklub skal jobbe mer datadrevet med salg og markedsføring. Euforiske vibber har preget Utbruddkontoret etter at vi ble valgt som samarbeidspartner for dette arbeidet.
Skrevet av: Bård
Publisert:

Todelt målsetning for Rosenborg Ballklub

Rosenborg har et partnernettverk bestående av rundt 100 bedrifter, som både samarbeider med klubben og bygger relasjoner seg imellom. For å heve nytteverdien av nettverket, ønsker Rosenborg å jobbe mer systematisk i kommunikasjonen med bedriftene som deltar.

Samtidig har klubben et mål om å systematisere og forenkle arbeidet som gjøres i sin egen salgsavdeling, og få bedre kontroll på salgsprosessene. Potensialet for forbedringer er stort, og omfatter alt fra prospektering og research til hvordan klubben lander avtaler og gjør onboarding.

 

All in på HubSpot - med Utbrudd som partner

Verktøyene som skal heve Rosenborgs markedsarbeid er å finne i HubSpot-universet, hvor både Marketing Hub, Sales Hub og Service Hub skal tas i bruk. Og selskapet som er valgt som samarbeidspartner og faglig støtte er altså Utbrudd.

 

Stor entusiasme på Utbrudd-kontoret

– Å få jobbe med en aktør som Rosenborg – Norges største fotballklubb – er en drøm som går i oppfyllelse for oss i Utbrudd, forteller daglig leder Anders Rønningen.

Rønningen legger ikke skjul på at Utbrudd lenge har hatt et ønske om å samarbeide med det trønderske flaggskipet.

Vi ønsker å jobbe med de største og viktigste merkevarene i regionen. Med over 10 års erfaring innen datadrevet markedsføring, og som Platinum-partner for HubSpot, har vi mye å komme med når Rosenborg skal ta markedsarbeidet til neste nivå, med en større satsing på blant annet B2B, fortsetter Rønningen.

Også i Rosenborg-leiren er forventningene store til det nye samarbeidet.

– Rosenborg har en ambisjon om å alltid bli bedre, og da er det viktig for oss å lære fra de beste. Vi tror at vi med Utbrudd på laget skal kunne skape bedre opplevelser for partnerne våre gjennom å jobbe datadrevet og prosessorientert, avslutter Stian Moursund, markedssjef i RBK.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev