Loft Eiendom inngår samarbeid med Utbrudd

Loft Eiendom bygger og selger fritidsleiligheter med nærhet til rå natur og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter.
Skrevet av: Bård
Publisert:

Loft Eiendom bygger og selger fritidsleiligheter med nærhet til rå natur og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Leilighetene har oppgraderte og gjennomtenkte løsninger, og både utformingen og beliggenheten skal innby til hvilepuls. Det å eie en leilighet fra Loft Eiendom, skal være enkelt og bekymringsfritt. Så langt har Loft Eiendom solgt leiligheter på Oppdal, men selskapet vurderer også andre destinasjoner.

 

Behov og utfordringer

Loft har behov for å bygge en sterkere merkevare, og å synliggjøre leilighetsprosjektene sine overfor relevante målgrupper. Bedre kontroll på målgruppene, sine egne og betalte kanaler, samt innholdsproduksjon og distribusjon av innhold inngår i samarbeidet.

Oppdraget vårt består i synliggjøre både merkevaren Loft Eiendom og de fantastiske leilighetene, og skape etterspørsel i markedet gjennom godt og inspirerende innhold i relevante kanaler.

 

Våre forventninger

Vi elsker å jobbe med kunder som har et høyt nivå på produktene sine, og som har store ambisjoner. Loft Eiendom oppfyller så definitivt dette, og vi ser fram til å bistå dem med både merkevarebyggende og salgsutløsende markedsføring. Ved å legge et langsiktig og strategisk løp, med en metodisk tilnærming, har vi skikkelig tro på at Loft Eiendom skal få realisert målene sine både på kort og lang sikt.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev