Kristin Sandstad - ny spesialist i Utbrudd

Kristin Sandstad er ansatt som Spesialist E-handel hos oss i Utbrudd Performance Marketing.
Skrevet av: Anders
Publisert:

Kristin har bakgrunn fra Dyrekassen.no, en av Norges største dyrebutikker på nett, i tillegg til å ha jobbet flere år som Performance Specialist i Knowit Experience i Bergen. Hun har en bachelor i PR og kommunikasjon, og har erfaring med optimalisering av handleopplevelse og datadreven digital markedsføring, spesielt for nettbutikker.

Med Kristin på laget styrker vi den strategiske kompetansen på e-handel, et område vi vokser kraftig på. I tillegg vil hun være en solid bidragsyter på det taktiske for våre eksisterende kunder.

At Kristin selv har store forventninger til den nye arbeidshverdagen når hun flytter hjem til Trøndelag, er det ingen tvil om:

- Utbrudd har det fremste fagmiljøet innen performance marketing i Trondheim, og har veldig dyktige folk på laget som spiller hverandre og sine kunder gode. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med både teamet og kundene, og sammen sørge for at vi blir en av de beste på e-handel.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Kristin, og til å involvere henne i arbeidet med både eksisterende og nye kunder.

Sandstad hadde oppstart hos oss 1. oktober.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev