HubSpot og integrasjoner

HubSpot har over 500 interne og eksterne applikasjoner som forenkler både salg, service og markedsføring. Her gir vi deg noen tips om de applikasjonene vi liker best!
Skrevet av: Anders
Publisert:

Bruker du HubSpot i dag, er du ganske sikkert allerede kjent med økosystemet av applikasjoner du kan integrere i løsningen. HubSpot har fra sin side egne funksjoner for blant annet chat, publiseringskalender i sosiale kanaler, nyhetsbrev og kampanjeside-bygger. I tillegg har de også en lang rekke sertifiserte samarbeidspartnere i HubSpot App Partner Program, som utgjør et levende økosystem hvor nye og smarte funksjoner stadig kommer til. 

Med over 500 smarte applikasjoner på plass, og en jevn tilstrømning av nye, er det verken lett å ha oversikt over mulighetene, eller å vite hvilken som passer behovet ditt best. 

Derfor har vi plukket ut noen av app-integrasjonene vi har mest tro på, slik at du også kan få brukt HubSpot på best mulig måte.

 

Gmail og Google kalender:

En integrasjon mellom HubSpot og Gmail og Google kalender lar deg synkronisere CRM-en med innboksen din. Denne integrasjonen gjør det enkelt å snakke med potensielle kunder og gir deg mulighet til å betjene dem enda bedre. Her kan du få all korrespondanse via e-post lagret direkte på riktig kundekort i CRM, alle møter i kalender blir lagret - eller du kan spore og få varsel når kunden åpnet e-posten du sendte med kontraktsforslag. 

Du kan også sette opp at alle “nye” som sender deg e-post automatisk blir opprettet med kundekort i HubSpot, basert på flere regler du selv bestemmer. 

En annen smidig funksjon er muligheten for å dele tilgjengelighet i kalender med kunden din, og la hen velge når et møte skal gjennomføres. 

Du velger selv om du vil jobbe i Gmail-grensesnittet, eller om du foretrekker å gjøre oppgavene direkte fra HubSpot. Dataene synkroniseres uansett :) 

 

Outlook:

Samme som Gmail og Google kalender. 

 

Slack:

Hvordan var egentlig arbeidslivet før Slack..? 
Med denne integrasjonen kan du enkelt opprette oppgaver fra samtaler i Slack, og få de direkte inn i HubSpot. Du kan også sette opp regler og varsler som automatisk pusher en melding i en bestemt Slack-kanal, eller tråd. 

HubSpot webinarPandadoc:

Pandadoc er en programvare for dokument-automatisering som lar deg lage tilbud og kontrakter. I tillegg kan du automatisk kreve inn betalinger når en e-signatur er fullført.

Med HubSpot PandaDoc-integrasjonen kan du

 • sette opp pent utformede tilbud eller kontrakter, direkte i HubSpot, basert på ferdige og redigerbare maler.
 • få automatisk fylt inn kundedata i dokumentet, som navn, firmainfo eller produkter/tjenester.
 • få oppdateringer underveis: Når du har opprettet og levert et dokument til en potensiell kunde, vil du bli varslet umiddelbart i HubSpot når de åpner, kommenterer eller fullfører dokumentet. Eller du kan sette opp en integrasjon mot Slack, som gir beskjed i en bestemt kanal. 

 

Google Search Console:

Google Search Console er et viktig verktøy for alle markedsførere som driver med innholdsmarkedsføring og SEO. Når du integrerer HubSpot med Google Search Console, får du en helhetlig oversikt over dine SEO-data, inkludert:

 • Sidevisninger
 • Sideklikk
 • Spesifikke søkeord
 • Gjennomsnittlig posisjon for nettstedet ditt nåværende rangering på Googles søkeresultat-side

Ved å kombinere alle dataene i HubSpot, kan du raskt hente ut alle dataene du trenger og planlegge SEO-strategien din på en mer grundig måte.

 

Facebook Ads:

HubSpot Facebook-integrasjon hjelper deg med å spare mye tid når du skal hente inn nye potensielle leads, med automatisering og smart bruk av data. 

Hvis du kjører Facebook-annonser, kan du enkelt integrere annonsene med HubSpot og motta alle detaljer om annonseresultatene, for eksempel kostnader, klikkfrekvenser og konverteringer, uten å måtte logge inn på Facebook-kontoen din. 

Du kan også opprette egne Facebook-publikum basert på data du har i CRM-et. 

 

LinkedIn Ads:

Ved å integrere LinkedIn med HubSpot, kan du automatisk synkronisere data fra leads-kampanjer direkte inn i CRM-et. 

Som for Facebook Ads kan du også her opprette egne publikum basert på dataene du har lagret i CRM-et. 

 

Google Ads:

Akkurat som med Facebook Ads og LinkedIn Ads, kan du også integrere HubSpot med Google Ads Platform. Når integreringen er fullført, vil du se en liste over dine Google Ads-kampanjer og antall potensielle kunder hver kampanje har generert.

Dette gir deg et bedre blikk på om de betalte annonsekampanjene dine gir positiv avkastning eller ikke, slik at du hele tiden optimaliserer for vekst. 

 

SurveyMonkey:

SurveyMonkey er et online undersøkelsesverktøy designet for å samle inn tilbakemeldinger fra kundene dine. Verktøyet tilbyr mange gratis designmaler som lar deg designe undersøkelsen på best mulig måte. 

Surveymonkey-hubspot-1

Undersøkelsene hjelper deg med å få sanntidsinnsikt som NPS-score, markedsinformasjon og kundens kjøpsatferd for å forstå hva kundene dine synes om produktet eller tjenestene dine.

SurveyMonkey-HubSpot-integrasjonen lar deg

 • automatisk opprette nye kontakter som svarer på undersøkelsene dine
 • sende personlige e-poster basert på kontaktegenskaper
 • synkronisere alle data til Hubspot-databasen slik at en selger kan følge opp i etterkant.

Ved å koble disse dataene til bestemte kontakter i CRM-et, kan du også segmentere kundene dine og utforme tilpassede kampanjer for å skyve dem lenger ned i trakta.

 

Wordpress: 

HubSpot kan integreres mot de fleste CMSene på markedet, men en ofte brukt integrasjon er koblingen mellom Wordpress og HubSpot. Her kan du lage blogg, skjema, landingssider, popups - med direkte integrasjon mot HubSpot. 

 

Zapier: 

Zapier kobler HubSpot til over 1400 apper med hjelp av ulike regler bestående av triggere og hendelser. Så om ditt favorittverktøy ikke er en del av HubSpots API økosystem, så er sjansen likevel stor for at Zapier kan løse det. 

 

zapier

 

Gotowebinar og Zoom: 

Arrangerer du webinar, kjenner du deg sikkert igjen i utfordringen med å holde oversikt over deltakere, eksport og import av lister, utsendelse av webinarlenker med mer. Men med integrasjonen mellom Gotowebinar eller Zoom så er mye av denne friksjonen borte. 

Det holder å koble verktøyet du bruker sammen med HubSpot, opprette arrangementet, lage en kampanjeside for påmelding og la syncen ta seg av resten. Så blir det opprettet automatiske lister i HubSpot og i webinarverktøyet - du kan sette opp automatiske regler for salg og oppfølging - og du får all data direkte i CRM-et. 

Har du fra før koblet HubSpot mot ulike annonseverktøy, vil du i tillegg få data på hvilke markedsaktiviteter som fører til påmelding, og hva kostnaden per konvertering faktisk er. 

 

Facebook Messenger: 

pasted image 0

Integrasjonen mellom HubSpot og Facebook Messenger gir deg muligheten til å ha en-til-en-samtaler i en felles innboks. I denne innboksen kan du ha alle innkommende kontaktpunkt, som chat, firmapost, eller som i dette tilfellet, Facebook Messenger. 

Her er noen av fordelene: 

 • Du vil enkelt kunne se all kommunikasjonen du eller teamet ditt har hatt med en kontakt. Dette inkluderer chat fra nettsteder og e-post. 
 • Med Facebook Messenger-integrasjonen vil du også kunne opprette chatbots direkte i HubSpot.
 • Du kan rute besøkende til riktig kontakt eller representant: Lag interne kommentarer, tilordne chatten til andre salgs- eller supportrepresentanter, eller du kan opprette oppgaver for intern oppfølging.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev