Eplehuset løfter salgsarbeidet med nytt CRM

Etter en grundig anbudsprosess har Eplehuset valgt HubSpot, med oss i Utbrudd som samarbeidspartner, i arbeidet med å løfte salgsarbeidet sitt til et nytt nivå.
Skrevet av: Anders
Publisert:

Eplehuset er Norges største Apple Premium Reseller, med 21 fysiske butikker rundt om i landet, 3 servicesenter, i tillegg til nettbutikk. Så langt har selskapet benyttet ulike verktøy som til sammen har fylt behovet for håndtering og oppfølging av kundedata for potensielle og eksisterende kunder, primært innen forbrukersegmentet. Samtidig har selskapet ambisjoner om å styrke seg i bedrifts- og utdanningssegmentet, og det er særlig på dette området behovet for et  nytt CRM har tvunget seg fram.

Med valg av HubSpot får Eplehuset muligheten til å etablere en mer sømløs systemarkitektur i salgsarbeidet, og har blant annet mål om å oppnå følgende gevinster:

  • Mer målrettet salgsarbeid, med personalisering
  • Mer strukturert oppfølging av leads
  • Bedre oversikt over kundeportefølje
  • Bedre oppfølging av hver enkelt kunde, inkl. korrespondanseoversikt
  • Bedre forutsetninger for å jobbe datadrevet
  • Bedre kundetilfredshet

 

- Det handler om å møte forventningene hos kundene våre på en bedre måte. Som teknologileverandør er vi også nødt til å evaluere oss selv med jevne mellomrom, for å sørge for at vi ligger i front med måten vi jobber på. Med å ta i bruk HubSpot som CRM mener vi at det er nettopp dette vi gjør, sier Jørn Are Guttelvik, Digital forretningsutvikler i Eplehuset.

HubSpot ble valgt fordi det er et av de ledende CRM-systemene i markedet, og har et solid økosystem som kan ivareta oppfølging og utførelse av både salg og markedsføring. Det er også et konfigurerbart system som Eplehuset kan vokse med. 

Utbrudd ble valgt som partner da vi ble ansett som en av de mest erfarne leverandørene i konkurransen, vi har god kjennskap til Eplehuset fra før, i tillegg differensierte vi oss på at vi fokuserer på kundeopplevelse og strategi, fremfor å se på prosjektet som en teknisk CRM-leveranse. 

Sammen skal vi sørge for å strukturere salgsarbeidet i større grad og gi selgerne tilgang til verktøy for å kunne jobbe mer effektivt med å få enda flere fornøyde kunder. 

Prosjektet er allerede godt i gang, og med en så engasjert og dyktig gjeng, så er det bare å glede seg til fortsettelsen 😀

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev