WTW inngår samarbeid med Utbrudd

Softwareselskapet WTW i Trondheim har inngått et langsiktig samarbeid med Utbrudd, med mål om å styrke sine merkevarer og markedsandeler, samt rekruttere de beste hodene til morselskapet.
Skrevet av: Bård
Publisert:

WTW står blant annet bak HelseRespons – som leverer digitale kommunikasjonsløsninger for helsesektoren, Mobillett – som leverer mobilbaserte billettsystemer for kollektivtrafikk og GoMarina – som leverer løsninger for enklere administrasjon og styring av fasiliteter i havner, bobilparkeringer og campingplasser. 

Felles for alle WTWs produkter er at de i all hovedsak er mobilbaserte, og at de løser praktiske utfordringer som angår mange. 

 

Hva skal WTW og Utbrudd gjøre sammen

Samarbeidet omfatter følgende tre frittstående prosjekter:

 

🚀 WTW: styrke merkevare og rekruttering

For morselskapet WTW skal vi i Utbrudd bidra til å gjøre merkevaren WTW bedre kjent. Formålet er primært å gjøre selskapet mer synlig overfor utvalgte miljøer, med tanke på rekruttering. WTW sikter høyt, og er kun ute etter de aller beste hodene.

 

🚀 HelseRespons: styrke merkevare og øke markedsandel

HelseRespons er allerede en markedsledende tjeneste for legekontor, som omfatter blant annet time- og reseptbestilling, digital pasientpost, betaling og hjemmesider for legekontorene. Foruten å bidra til at HelseRespons opprettholder og styrker posisjonen sin, skal vi også bidra til at legekontorene får bedre kjennskap til produktinnholdet, for å gjøre hverdagen på legekontorene enklere.

 

🚀 GoMarina: styrke merkevare og øke markedsandel

GoMarina opererer i et internasjonalt marked, og ønsker å fortsette utviklingen med å ta markedsandeler både i Norge og utlandet. Selskapet har behov for at merkevaren blir bedre kjent, og at produktet synliggjøres bedre for havneeiere og drivere av gjestehavner.

På alle prosjektene skal Utbrudd bidra med konseptutvikling for datadrevet markedsføring, innholdsproduksjon, analyser og rapportering. GoMarina skal i tillegg ta i bruk HubSpot for å forenkle og effektivisere både salgsprosess, markedsføring og kundeservice.

 

Utbrudd om samarbeidet

Vi i Utbrudd gleder oss veldig til å komme i gang med innsiktsmøter og å bli bedre kjent med både produktene WTW leverer og folkene som har laget dem. 

– Det er sjelden vi jobber med en kunde som leverer tjenester som er relevante for så mange. Med vår kunnskap om datadrevet markedsføring, strategi og innhold har vi stor tro på at dette blir et fruktbart samarbeid. Vi skal bidra til at enda flere mennesker får tatt i bruk tjenestene, og at WTW når målene sine, sier Anders Rønningen, daglig leder i Utbrudd.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev