Vi fornyer kjøkkenfornyeren Aktiv Kjøkken

Kjøkkenfornyerne i Aktiv Kjøkken skal effektivisere salgs- og markedsarbeidet sitt med bruk av HubSpot. Vi ser fram til å bistå dem med både strategi, design, innhold og HubSpot-kompetanse.
Skrevet av: Bård
Publisert:

Kjøkkenfornying med økonomisk og miljømessig gevinst 💲 🌿

Aktiv Kjøkken har i mange år jobbet med fornying av skapfronter, skuffefronter, benkeplater og inventar på gamle kjøkkenskrog, til en brøkdel av hva det koster for et nytt kjøkken. Foruten å hjelpe folk med å spare penger på kjøkkenet sitt, representerer Aktiv Kjøkken også en betydelig miljømessig gevinst, siden både skrog og infrastruktur videreføres og får forlenget liv.

 

Nye eiere med klare mål for ekspansjon

Aktiv Kjøkken har høsten 2023 fått nye eiere, som ser et stort potensial i å systematisere og effektivisere arbeidet med for eksempel annonsering, håndtering av leads og konverteringer, og en rekke andre oppgaver.

Selskapet ønsker å ta i bruk samtlige HubSpot-huber for å nå sine nye og offensive salgsmål. I tillegg skal et strategisk fundament for det videre arbeidet meisles ut, i samarbeid med oss i Utbrudd. 📈

 

Treffer tiden så til de grader

Prosessen med fornying av fronter i stedet for full utskiftning av kjøkkenet, gjør både at folk sparer store penger og at materialforbruket holdes på et så miljøvennlig nivå som mulig.

– Det er sjelden vi får muligheten til å samarbeide med et selskap som så til de grader treffer tidsånden og den samfunnsøkonomiske situasjonen vi står i, forteller Anders S. Rønningen i Utbrudd.

Fornying av kjøkken er dessuten relevant for alt fra privatpersoner til både private og offentlige utleiere, entreprenører og en lang rekke med andre aktører, noe vi i Utbrudd synes er stor stas. 🏠 🏢

– Her får vi bruk for alt vi har av erfaring med markedsføring innen både B2C- og B2B-segmentet, avslutter Rønningen. 🧰

Stor optimisme også hos Aktiv Kjøkken
Kim Paulsen, leder for strategisk utvikling i Aktiv Kjøkken, forteller at han setter pris på å ha en aktiv samarbeidspartner som stiller krav og kommer med krevende spørsmål som utvikler Aktiv Kjøkken som selskap.

– Vi er overbevist om at samarbeidet med Utbrudd kommer til å forsterke både kompetansen og konseptet vårt, forteller Paulsen.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev