Utbrudd vokser - nytt talent på plass

Vi fortsetter å vokse og øker både kompetansen og kapasiteten når det kommer til innholdsproduksjon. Dette gjør at vi kan levere mer innhold til kundene våre, og også til våre egne kanaler.
Skrevet av: Anders
Publisert:

Ida Guldvog (22) er vårt nyeste tilskudd og startet i mars som vår nye innholdsprodusent, med spesielt fokus på sosiale medier. Med dette styrker vi kompetansen og kapasiteten vår innen tekstproduksjon og innhold til sosiale medier. 


Bred erfaring, tross ung alder

Ida er ung, men har allerede en god fot innenfor bransjen. Før hun flyttet opp til Trondheim, tok hun en bachelorgrad i PR og kommunikasjon på Kristiania i Oslo. Her fikk hun smake på bransjen gjennom å være PR-intern hos Mindshare. Ida jobbet da med tekstproduksjon, strategi og community management, og har også vært intern hos JCP og SoMe-ansvarlig hos Message Bogstadveien. 

Nylig flyttet Ida til Trondheim for å ta en mastergrad i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi på NTNU. Som de fleste trondheimsstudenter har hun verv ved siden av studiet, og sitter både som styreleder i Kommunikasjonsforeningen Student Trondheim og er pressekoordinator for UKA (Norges største kulturfestival). 

Vi har store ambisjoner for Ida, som allerede er godt i gang med produksjon av innhold både for kunder og internt. 

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev