Utbrudd vokser – vi utvider tjenestespekteret med to nye talenter

For å kunne gi en enda bedre leveranse opp mot enda flere kunder, har vi ansatt to nye ressurser. Her er de.
Skrevet av: Anders
Publisert:
Foto: Marius Rua

De siste årene har vi jobbet målrettet for å øke andelen av langsiktige kundeforhold, basert på hvilke typer bedrifter vi mener vår kompetanse er ideell for. Dette er et arbeid som har båret frukter, og som har gitt oss god vind i seilene, selv om farta også var høy fra før. For å kunne gi en enda bedre leveranse opp mot enda flere kunder, har vi ansatt to nye ressurser, som utfyller kompetansen vi har på huset fra før og gir oss nye ben å stå på.

Steven - digital markedsfører

Steven Asma er fra nyttår ansatt som digital markedsfører. Med det styrker vi kompetansen og øker kapasiteten vår innen både digitale kanaler, Inbound markedsføring og HubSpot.

 

Kommer fra tysk startup

Steven (27) er opprinnelig fra Nederland, men kommer til oss fra stillingen som International Content Marketing Manager i tyske tink GmbH – en av de fem raskest voksende startupene i Europa. Der har han i nærmere tre år hatt ansvaret for nettbutikk, nyhetsbrev, sosiale kanaler, TV-reklame og blogg, spesielt opp mot BeNeLux-landene og USA.

 

To mastergrader

Steven har bodd i Trondheim siden våren 2021. Selv om kommunikasjonen foreløpig primært foregår på engelsk, er han i ferd med å bli en kløpper i norsk. 

På flyttelasset hadde han med seg hele to mastergrader, i Business administration (University of Twente) og Innovation & Entrepreneurship (Technische Universität Berlin).

Steven omtaler seg selv som en tech-nerd som liker å gjøre research om nye innovasjoner innen markedsføring. Med det mener vi at han for alvor har kommet til riktig sted!

 

Mer kompetanse, større kapasitet

Vi har stor tro på at Steven vil heve leveransen vår opp mot kundene. Fra dag èn vil han bli involvert i kampanjer, strategier for digital annonsering, oppsett og forvaltning av annonser i digitale kanaler, rapportering og optimalisering. Han skal også involveres i onboarding av HubSpot-løsninger for både nye og eksisterende kunder.

 

Kristian – vår nye grafiske designer

Onsdag 10. november startet Kristian Verlo Vikestad (25) som grafisk designer hos oss i Utbrudd. Med det får vi enda et ben å stå på i form av designtjenester, som vi over tid har sett et stadig større behov for.

Han er for øvrig den eneste i Utbrudd som har jobbet i Hans Majestet Kongens Garde, der han avholdt sin førstegangstjeneste som grafisk designer i Gardens Mediesenter. 

Kristian er også en del av produksjonsselskapet Knæpp, som jobber med film, animasjon og 3D. I tida framover skal han fortsatt bidra i Knæpp, samtidig som han blir en fullverdig del av gjengen i Utbrudd.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev