The game is on - med ONwork

ONwork har inngått et langsiktig samarbeid med Utbrudd, hvor vi skal bistå med hvordan markedsføring og salg skal bidra til vekst.
Skrevet av: Anders
Publisert:

Hva er ONwork?

ONwork er en dynamisk digitaliseringsplattform som forenkler og forbedrer arbeidsprosesser. Plattformen er basert på Office 365, med sømløse integrasjoner til verktøy for samhandling og dokumentflyt, i tillegg til en rekke egenutviklede funksjoner. Alle handlinger utføres i ett og samme grensesnitt. 

ONwork er særlig aktuell for små og mellomstore bedrifter med behov for bedre rutiner, kontroll på bedriftens data og smidigere arbeidsprosesser. I tillegg er ONwork en metodisk samarbeidspartner og rådgiver, som legger til rette for å utnytte data og drive kontinuerlig utvikling. Selskapet er en startup, og holder til i Trondheim.

 

Hva skal vi gjøre sammen?

Samarbeidet med ONwork starter med et strategiprosjekt, hvor målet er å få tilstrekkelig innsikt til å utvikle langsiktig strategi og handlingsplaner for inbound i salgs- og markedsarbeidet. I tillegg skal det utvikles tydeligere kommunikasjon om merkevaren og produktet. 

I det videre og mer langsiktige samarbeidet, skal ONwork rigges for gjennomføring av inboundstrategi, hvor vi skal jobbe med onboarding og implementering av HubSpot, innholdsplanlegging, distribusjon og konverteringsoptimalisering, samt analyse og optimalisering. 

 

Dette gleder vi oss til

ONwork er en gjeng med skikkelig engasjerte og kunnskapsrike folk, som virkelig brenner for å hjelpe bedrifter med å digitalisere sine virksomheter – i praksis. Vi har trua på at vår kompetanse og deres produkter vil bidra til at flere får jobba mer effektivt og systematisk, med bedre samhandling. Dette blir garantert en motiverende jobb for hele teamet, og vi gleder oss til å både lære og lære bort, sier Anders S. Rønningen.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev