Skal nå nye høyder innen PropTech: APEX og Utbrudd inngår samarbeid

Vi er glade for å kunne kunngjøre vårt ferske samarbeid med det innovative SaaS-selskapet APEX, basert i Trondheim. Vårt felles mål er å optimalisere APEX’ kundereise og gjøre den mer skalerbar ved hjelp av datadrevne strategier, fullt integrert i HubSpot - en plattform vi begge er lidenskapelig opptatt av.
Skrevet av: Anders
Publisert:

PropTech-selskapet har allerede vist seg som en markedsleder innen bygg- og eiendomsbransjen, med sin omfattende programvare som effektiviserer arbeidsflyt og digitaliserer prosesser for utviklere, håndverkere og entreprenører. APEX (med Unite Living og MyRent) benyttes i dag av flere tungvektere i bygg- og eiendomsbransjen, som Backe-gruppen, Frigaard Property Group og TOBB.

 

Nye oppkjøp gir større kundeflate

APEX gjennomførte i fjor høst to oppkjøp for å kunne utvide tjenestespekteret ytterligere. Inn i porteføljen kom utleiesystemet Unite Living og MyRent, som leverer en digital plattform for boligutleiere og utleiemeglere. Oppkjøpene gjør at APEX posisjonerer seg som en av de største aktørene innen utleieforvaltning i Norge, med solide kunder som Utleiemegler Krogsveen AS, M3 Utleie AS og Selvaag Boligforvaltning AS.

Begge de nye selskapene benyttet også HubSpot fra før, og noe av vår jobb blir å lage et solid CRM-fundament hvor alle selskapene kan dele samme plattform. 

 

Vårt oppdrag

Foruten å optimalisere kundereisen, skal vi også jobbe med å digitalisere onboarding-prosessen og med aktiviteter som skaper etterspørsel i markedet. HubSpot skal utnyttes til det fulle, og målet er å få enda mer innsikt om ideelle kunder, deres adferd og hvordan vi kan fjerne friksjon og flaskehalser.

Som Anders, daglig leder i Utbrudd, sier det: Vi ser frem til å samarbeide med APEX for å ta kundeopplevelsen til nye høyder. Ved å integrere datadrevne aktiviteter fra marketing til salg til onboarding i HubSpot, vil vi kunne strømlinjeforme kundereisen og dermed gjøre veksten mer skalerbar. Vi har allerede fått en sterk og tett relasjon til de fine folka i selskapet, noe som alltid er veldig motiverende.

Torkil Munkhaugen, daglig leder i APEX fortsetter: I APEX jobber vi hele tiden med å hjelpe bygg- og eiendomsbransjen med å spare tid og unngå dobbeltarbeid. Da er det også viktig at vi internt klarer å spare tid og jobbe effektivt. Vi har et godt grunnlag på plass i HubSpot, men trenger hjelp til å strømlinjeforme dataflyten både for effektivisering og kvalitetssikring i våre prosesser. Utbrudd er en fremoverlent gjeng med god kompetanse og ryggrad til å utfordre oss. Vi gleder oss over samarbeidet.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev