Overvinne og Utbrudd samarbeider om bedre psykisk helse for flere

Den digitale psykologtjenesten Overvinne har inngått et langsiktig samarbeid med Utbrudd. Sammen skal vi sørge for at flere mennesker får tilgang på psykisk helsehjelp.
Skrevet av: Bård
Publisert:

Den digitale psykologtjenesten Overvinne har inngått et langsiktig samarbeid med Utbrudd. Overvinne er en abonnementsbasert app- og web-tjeneste, og tilbyr behandlingsprogram, stemningsrapportering og andre hjelpemidler, utviklet av norske psykologer. Brukerne har også tilgang til å kjøpe videobaserte eller fysiske psykologkonsultasjoner, som en del av tjenesten.

Bak selskapet står en gruppe teknologer og toneangivende psykologer med bred kompetanse. Overvinne har vært i markedet siden 2020.

– Det finnes få steder på nettet der man kan stole på at informasjonen og rådene som gis er riktige, eller gis i beste mening. Derfor blir det vanskelig å bestemme seg for å følge dem og ta grep. For oss i Overvinne er det viktig å tilby en tjeneste som er utviklet på brukernes premisser, der vitenskapelige fakta danner grunnlaget for all informasjon, sier Henning Meier, daglig leder i Overvinne.

 

Hva skal vi gjøre sammen med Overvinne

Overvinne har behov for et bredt spekter av Utbrudds tjenester. Aller først skal vi bistå med riktig attribusjon og sporing i hele kundereisen. Med mange markedsaktiviteter og flere plattformer å laste ned appen fra, kan det være utfordrende å vite hvilke markedsaktiviteter som bidrar til hva. Dette er noe av det vi skal få på plass for å kunne ta gode strategiske beslutninger. 

Det er også behov for å gjøre merkevaren bedre kjent i markedet, for å rekruttere flere brukere. I tillegg til dette kommer et langsiktig kampanjearbeid, med tilhørende innholdsplanlegging og -produksjon. 

 

Våre forventninger til samarbeidet

– Vi er heldige som har et bredt spekter av kunder med meningsfylte virksomheter som gir en reell verdi for kundene sine. Jeg må likevel innrømme at det å få samarbeide med Overvinne om å tilby bedre psykisk helse til enda flere mennesker med behov, oppleves som ekstra meningsfylt fra vår side, sier Anders Rønningen, daglig leder i Utbrudd. 

– Samtidig har vi trua på at kompetansen vår står svært godt i stil med det behovet vi har avdekket sammen med folkene i Overvinne. Målet vårt er å utgjøre en forskjell for tjenestene deres, gjennom å bidra til bedre kontroll på kundereisen, økt kjennskap til merkevaren og bedre synlighet i markedet, avslutter Rønningen.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev