Kasper Pindsle er vår Motion Designer!

Vi satser stort på innholdsproduksjon om dagen, med leveranser innen tekst, film og innhold for sosiale kanaler. Nå har vi styrket teamet med en spesialist innen motion design.


Postet av:

Dato: 19.03.2020


Kundene våre etterspør stadig mer innhold. I tillegg til tekst og artikler handler dette i stor grad om visuelt innhold som skaper stoppeffekt i mylderet av budskap. Våre samarbeidspartnere i Facebook, Snapchat og Google er også klare på at levende innhold er det som skaper størst effekt og underbygger budskap på beste måte.

Nå styrker vi teamet med Kasper som Motion Designer.

Kasper er en erfaren kreatør med utdannelse som animatør fra Høyskolen Kristiania. Etter studiet gikk han rett over som freelancer og har jobbet med et bredt utvalg oppdragsgivere, blant annet P3 Gaming.

På fritiden drifter han en heftig YouTube-kanal  med 27k abonnenter, samt en Instagram-profil med en rekke følgere.

I Utbrudd er han allerede godt i gang med å løfte våre leveranser til kunder, både på idè og konsept, animasjon, kampanjeutvikling og godt innhold for sosiale medier og andre digitale kanaler.

Webinar om innhold og Hubspot

I tillegg til at vi satser stort på innholdsproduksjon, er HubSpot nå ett av verktøyene vi tilbyr kundene våre som ønsker å tiltrekke trafikk, kvalifiserte leads og nye, lojale kunder. Godt innhold er det viktigste grunnlaget for å lykkes med Hubspot og inbound marketing.

Vi har derfor gleden av å invitere deg og dine kollegaer til et webinar om HubSpot og innhold. I webinaret snakker vi om Hubspot, innholdsstrategi og hvordan du kan skape godt visuelt innhold. Det kan være lurt å reservere din plass allerede i dag.

MELD DEG PÅ WEBINAR