Ny kundeansvarlig i Utbrudd

Stian Wraalsen (38) er ny kundeansvarlig i Utbrudd. Stian kommer fra stillingen som bedriftsrådgiver i Eplehuset, og gleder seg nå til å sitte på den andre siden av bordet, og hjelpe merkevarer med å vokse.
Skrevet av: Anders
Publisert:

Etter åtte år med bedriftsrådgivning i Eplehuset har Stian takket for seg, og altså meldt overgang til oss i Utbrudd Performance Marketing. I rollen som kundeansvarlig skal han ha fokus på kundeoppfølging, og at prosjektene har god struktur og informasjonsflyt både internt og mellom oss og kundene.

Stian er genuint interessert i ny kunnskap, og får påfyll av møter med mennesker. Dette er egenskaper Utbrudd skal nyte godt av, for kundekontakt og møter med mennesker er noe han vil få mye av. For de som jobber med oss fra før, vil Stian bli et fast holdepunkt som gir dere god oppfølging både i konkrete prosjekter og i lengre prosesser.

 

Tilbake til det kreative

Av bakgrunn er Stian utdannet innen musikk og musikkproduksjon i Irland. Når han nå inntar byråverdenen, blir han igjen en del av et kreativt miljø som han tror blir en god match med både personlighet, interesser og bakgrunnen hans innen kultur.

Noe av det Stian gleder seg mest til, er å bli en del av prosesser hvor kunder skal lykkes i arbeidet med å få sin egen merkevare til å vokse, og hvor det kreative og det strategiske må spille på lag.

 

Et byrå som stikker seg fram

I årene i Eplehuset har Stian samarbeidet med en rekke byråer, også Utbrudd. Når utlysningen for stillingen som kundeansvarlig i Utbrudd kom, var han aldri i tvil om at han skulle søke på jobben.

- Mitt inntrykk er at Utbrudd er et byrå som gir mye av seg selv og stikker seg fram, og som er opptatt av ny kompetanse og å dele den kunnskapen de har. Jeg har stor respekt for hvordan det jobbes her, og gleder meg til å bli en del av denne gjengen.

 

Kundemøte allerede unnagjort

Stian har unnagjort sin første arbeidsdag, og har allerede deltatt i sitt første møte om et potensielt samarbeid med en kunde. Det han merka seg her var først og fremst at det foreligger en klar plan også for hvordan slike møter skal gjennomføres, og at en tydelig arbeidsmetodikk starter allerede i et sonderingsmøte.

- Jeg gleder meg til å komme ordentlig inn i rutinene og arbeidet med de mange spennende kundene Utbrudd har. Hvis alle møtene med potensielle kunder er som dette, har jeg mange spennende arbeidsdager i vente.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev