Lokal bank med store ambisjoner

Bjugn Sparebank har inngått et langsiktig samarbeid med oss i Utbrudd, hvor vi vil fungere som en ekstern markedsavdeling for banken. Målet er å styrke den lokale forankringen og samtidig nå ut til nye segmenter i markedet. 
Skrevet av: Simon
Publisert:

Om Bjugn Sparebank

Bjugn Sparebank har vært en lokal bank som har hjulpet kunder i regionen med de viktigste valgene i livet siden 1888. Det er en folkelig og raus bank som har et stort fokus på kompetanse, tilgjengelighet og gode kundeopplevelser. Dette er særlig viktig i en tid der stadig flere opplever at det er vanskelig å komme i kontakt med banken sin. Bjugn Sparebank er store nok til å tilby de tjenestene man forventer av en storbank, men samtidig liten nok til at alle kundene føler seg ivaretatt. 

Vårt oppdrag

Bjugn Sparebank har uttalte målsettinger om å ta en større posisjon i SMB-markedet i Trøndelag, og tiltrekke seg flere kunder i alderen 18-35 år. Sammen med banken skal vi i Utbrudd skape relevante og målrettede konsepter og kampanjer rettet mot målgruppene. Samtidig skal vi utvikle en god digital tilstedeværelse som skal støtte opp under salgsarbeid og lokale aktiviteter. 


Om samarbeidet

- Som en lokal bank siden 1888 har vi alltid satt våre kunder i fokus, og samarbeidet med Utbrudd vil gi oss muligheten til å styrke vår lokale forankring og nå ut til nye segmenter i markedet. Vi er entusiastiske for fremtiden og klare til å tilby en enda bedre opplevelse til våre kunder, forteller Thomas Andrè Aastø i Bjugn Sparebank.

– Vi synes det er skikkelig spennende å jobbe med en kunde som Bjugn Sparebank! Dette er en liten men veldig lønnsom bank som kommer meget godt ut på flere av bankbransjens egne rangeringer. Samtidig som de har en folkelig og litt annerledes stil, har de også vekstambisjoner trigger oss veldig, sier Anders Rønningen, daglig leder i Utbrudd.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev