Krabbe på hvite duker - og i naustet

Akkurat etter at han ga stafettpinnen på Speilsalen videre - og før det virkelig ble travelt med nye prosjekter fikk vi tak i stjernekokken Christopher Davidsen.
Skrevet av: Martin
Publisert:

Bocuse d´Or i naustet

Vi har brukt mange forskjellige kokker. Profesjonelle som amatører, men vi må innrømme at det var stas å få has på sølvvinneren fra Bocuse d´Or i 2017.


Det virker også som det har vært viktig med krabbe hos Christopher i oppveksten også.


- Hjemme var det helgekos når det var krabbe på middagsbordet. Jeg husker veldig godt at vi fisket krabbe, og kokte den ute i hagestuen, og får fortsatt barndomsminner av lukten av nykokt krabbe. Når vi først kokte krabbe, kokte vi masse. Det skulle være rikelig, så vi kunne fråtse. Var det i tillegg nok til en brødskive dagen derpå, var lykken komplett. Det skjedde allikevel nesten aldri. Farfaren min var yrkesfisker og hadde alltid krabbeteiner som han dro opp. Og faren min hadde sommerjobb med å fiske og selge krabbe. Så krabbe er en råvare vi setter stor pris på hjemme.


Så da vi ringte for å høre om han kunne tenke seg å lage noen krabbe-oppskrifter til de herlige følgerne våre, var han ikke vondt å be.

 

Prøve - feile - prøve - feile

Det har vært mantraet vår fra dag 1 hos Krabbe.no. Vi har funnet ut at det som funker aller best, og som sørger for at vi kan ligge på en engasjementrate på over 7%(!) - er oppskrifter. Gode, enkle oppskrifter med krabbe i fokus, flotte bilder tatt av våre gode venner i bransjen - og høy frekvens ut til følgerne våre. Derfor passer vi på å gjøre en del av det hvert eneste år. 


Merkevareengasjement

Langt ord, og som mange begreper i bransjen vår, litt for flottesen. (Synes nu artikkelforfatter)


Det handler om at følgerne skal synes det er hyggelig med innhold fra oss, at de velger å engasjere seg. Det er ikke alle selskaper forunt å ha et helt egen liten rorbu under lenkene sine på facebook. Her er det mye “Dette er godt”, en del “Dette skal jeg prøve”, noe “krabben er best naturell!” og veldig mye hjerter. Akkurat slik som vi vil ha det.


Her er våre tips til å skape godt mer-ke-vare-eng-a-sje-ment - eller bare få folk til å kommentere under postene dine.

  • Ha en tydelig tone-of-voice. Om det ikke er etablert, etablér det, eller sørg i det minste for at det er samme person som poster på vegne av merkevaren hver gang
  • Svar på spørsmål, både de med positive og negative fortegn. Kommentarfeltet er en rorbu. La samtalen gå.
  • Finn ut hva som funker best for å skape engasjement. Dyrk det. Bruk penger på det.

 

Om du vil lese mer omm vårt samarbeid med krabbe.no - har vi skrevet en case her.

 

data krabbe

 

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev