Inpo Active inngår samarbeid med Utbrudd

Inpo Active er et nyoppstartet hjelpemiddelselskap som fokuserer på mobilitet og aktivitet. Nå har selskapet inngått et langsiktig samarbeid med Utbrudd, for å etablere seg i et spennende marked med stort behov.
Skrevet av: Bård
Publisert:

Om Inpo Active

Inpo Active tilbyr hjelpemidler som gir personer med funksjonsnedsettelser muligheten til å ha et aktivt og sosialt liv. Selskapet er opptatt av å legge til rette for livsglede og mestring, enten det gjelder en fartsfylt tur i skogen, idrettsaktiviteter eller sosiale opplevelser på kafe, kino eller i skolegården.

Blant hjelpemidlene de formidler er for eksempel trehjuls fatbikes, rullestoler for ballsport og motoriserte rullestoler.

Selskapet består av et team med fysioterapeuter og ergoterapeuter med lang erfaring fra hjelpemiddelbransjen. Inpo Active er et utspring fra selskapet Inpo, som i mange år har tilbudt hjelpemidler relatert til sittestilling, søvn, reisekomfort og kommunikasjon.

 

Vårt oppdrag

Som nyetablert selskap har Inpo Active i første omgang behov for å utvikle alt fra grafisk profil og nettside til strategier for innhold og markedsføring. Samarbeidet vil videre bestå av løpende kampanjeaktiviteter og innholdsproduksjon, basert på målene selskapet har satt for de første driftsårene. 

Inpo Active skal også ta i bruk HubSpot, til markedsføring, salg og administrasjon. Her vil vi i Utbrudd bistå med oppsett av de ulike hubene og opplæring i bruk av HubSpot-universet. 

 

Om samarbeidet

Anders S. Rønningen, daglig leder i Utbrudd, sier at samarbeidet med Inpo Active passer perfekt med Utbrudds mål om å hjelpe bedrifter med en positiv samfunnseffekt: "Vi er stolte over å samarbeide med Inpo Active, et selskap som virkelig skal gjøre en forskjell for mennesker med funksjonsnedsettelser, ved å gi dem muligheten til å være aktive og deltakende i samfunnet. Vi er glade for å kunne bidra til å øke bevisstheten om merkevaren og deres produkter, og hjelpe dem med å vokse og nå ut til flere mennesker."


Aslaug Ringstad, daglig leder i Inpo Active, legger til: Utbrudd har møtt oss med en leken og fremoverlent holdning. Disse ingrediensene smeltet sammen med en lun forståelse for det vi jobber med, gjør at vi med iver ser frem til hva vi kan få til sammen. 

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev