Fremtidens ladeløsninger med fremtidens system for vekst

EMES skal styrke posisjonen i markedet, med en mer kundesentrert og datadrevet tilnærming. Med HubSpot som verktøy og Utbrudd som samarbeidspartner sikter EMES høyt og langt.
Skrevet av: Bård
Publisert:

EMES med store visjoner for vekst:

EMES er en totalleverandør av ladeløsninger for elektriske kjøretøy, og opererer primært i B2B-markedet. Her er borettslag, transportbransjen, entreprenører og installatører blant de viktigste segmentene. Selskapet har mål om betydelig vekst, og har behov for å utvikle en strategisk tilnærming til markedsarbeidet, med særlig fokus på kundereisen. 

Selskapet har store ambisjoner om å bidra til at flere aktører i transportnæringen blir utslippsfrie. For en kunde i næringen har de nylig bygd opp det som er blant verdens absolutt kraftigste ladeanlegg for elektriske transportkjøretøy. EMES har også levert ladeløsninger til det som er et av Norges største ladeanlegg for borettslag i Norge. De har store ambisjoner om å gjøre elektrisk mobilitet enklere og smidigere for både private og profesjonelle aktører.

Bilde av lader til elektrisk kjøretøy

Bruk av HubSpot og styrking av merkevare skal utløse potensial

EMES har klare ambisjoner for vekst i både omsetning og personell, og er i en prosess med flere nye ansettelser. Veksten fordrer gode strukturer for både salgsarbeid og kundeoppfølging. Dette arbeidet skal orkestreres gjennom HubSpot, og vi i Utbrudd skal være EMES sin nære støttespiller når selskapet tar i bruk samtlige av HubSpot sine huber. Vårt arbeid inkluderer også styrking merkevaren ute i markedet, blant annet gjennom utvikling av innholdskonsepter rettet mot de ulike målgruppene.

– Vi har vår kompetanse innen alt fra strategi til innholdsproduksjon, og EMES har en helt rå produktportefølje med et enormt potensial. Sammen føler vi oss trygge på at dette samarbeidet vil føre til betydelig fremgang og suksess i markedet for EMES – også utenfor Norges grenser, forteller Anders Rønningen i Utbrudd entusiastisk!

Også hos EMES er det stor optimisme rundt det ferske samarbeidet.

– Ved å dra nytte av Utbrudds ekspertise og å ta i bruk HubSpot-teknologi, legger vi grunnlaget for en målrettet vekststrategi for våre ladeløsninger, som vil styrke posisjonen i markedet, forklarer Harald Sande som er CMO i EMES.

– Vårt fokus er å gjøre elektrisk mobilitet så effektivt og smidig som mulig, og vi er overbevist om at samarbeidet med Utbrudd vil bidra til at kundereisen blir det samme, avslutter han.

 

Nieuwe call-to-action

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev