Apiir og Utbrudd har justert sittestillingen – er klare for verden!

Selskapet Apiir har utviklet en app som hjelper syklister med å finne den ideelle sittestillingen på sykkelen. Med Utbrudd på laget skal appen for alvor rulles ut i markedet - globalt!
Skrevet av: Martin
Publisert:

Både konkurranseryttere, mosjonister og folk som sykler til jobben har én ting til felles; dersom sittestillingen på sykkelen ikke er riktig, kan både ubehag og smerte melde seg raskt, og bli langvarig. Uansett om du sykler mest på asfalt eller i terrenget, er det mye å vinne på å sitte så individuelt riktig som mulig:

  • Mer kraft i hvert tråkk
  • Mer avslappet sittestilling
  • Bedre stabilitet, sikrere kjøring

 

Inntil nylig har løsningen vært ganske omfattende og kostbare konsultasjoner. Med Apiir sin app kan derimot både konkurranseryttere og mosjonister finne den optimale sittestillingen, på minutter, og til en brøkdel av prisen syklister har vært vant til å betale.

 

Markedsavdeling for hire

Apiir har store ambisjoner både på egne og produktets vegne. Sammen med oss i Utbrudd skal de i gang med flere spennende prosesser, som alt fra å fylle merkevaren med innhold til å utvikle ny nettside og komme i gang med et systematisk markedsarbeid.

Vi har klart å lage et bra produkt som er utrolig nyttig for syklister. Nå skal vi styrke merkevaren vår og lage gode prosesser for salg og markedsføring. Utbrudd stiller med uvurderlig kompetanse, som vil være nyttig for oss på kort og lang sikt. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og ser frem til å gjøre sykkeltilpasning enkelt og tilgjengelig for alle, sier daglig leder i Apiir Elias Trane.


For Apiir er det viktig å jobbe både datadrevet og målrettet, med både markedsføring og salg. Derfor blir også bruk av HubSpot en svært sentral del av samarbeidet, med blant annet integrasjoner mellom app og Marketing Hub. 

På mange måter vil Utbrudd fungere som en markedsavdeling for Apiir, og tilgangen til et bredt spekter av Utbrudds kompetanseområder blir viktig både på kort og lang sikt.

 

Store ambisjoner som skal matches

– For oss spiller det liten rolle om du er stor og etablert eller en ambisiøs scale-up ­- slik som Apiir. Dersom folkene er skrudd sammen på en måte som vi har tro på, kommer det genuine engasjementet ganske så raskt her hos oss, sier Anders Rønningen i Utbrudd.

– Apiir har utviklet et produkt med et enormt potensial, og gründerne har selv ambisjoner som matcher dette potensialet, og litt til. Det gjør at vi synes det er skikkelig stas å være en del av dette samarbeidet, hvor vi får bruk for det vi har av både kompetanse og erfaring, avslutter Rønningen.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev