24onoff inngår samarbeid med Utbrudd

24onoff består av en svært kompetent gjeng, med store ambisjoner og et voldsomt potensial.
Skrevet av: Kristin
Publisert:

24onoff er Norges enkleste digitale arbeidsverktøy for små og mellomstore håndverkere, og innehar funksjoner for timeregistrering, prosjektstyring, avvikshåndtering, internkommunikasjon, HMS og KS. Selskapet ble etablert i 2013, og har i dag over 10 000 daglige brukere av systemet sitt. 24onoff har store ambisjoner om vekst, også i Europa, og er delvis eid av investeringsselskapet Norselab.

 

Utforderingen for 24onoff

Som det offensive selskapet de er, bruker 24onoff allerede en rekke digitale verktøy for salg, markedsføring og service. En stor utfordring er likevel at dataene fra de ulike prosessene og verktøyene blir fragmentert. Dette gjør at oversikten over kundereisen er mangelfull, og det er også vanskelig å få utnyttet det store potensialet som ligger i dataene fra verktøyene.

24onoff ønsker å erstatte flere av de ulike verktøyene de har i dag, med tilsvarende verktøy fra HubSpot. Dermed får de en samlet plattform for data, som gir innsikt i både potensielle og eksisterende kunder. Dette gir helt andre forutsetninger for å få full oversikt over kundereisen, og for å utnytte potensialet innen datadrevet og presis markedsføring.

Oppdraget vårt består i å være støtte, lære opp og onboarde 24onoff på HubSpot, samt jobbe strategisk med datadrevet markedsføring for å skape vekst, gjennom å skape etterspørsel og generere leads.

 

Utbrudd om samarebeid

24onoff er et selskap vi har fulgt i en årrekke, og som vi har heiet veldig på. De består av en svært kompetent gjeng, med store ambisjoner og et voldsomt potensial. Nå får vi muligheten til å ta en aktiv rolle i videre vekst, noe vi gleder oss veldig til, sier Anders S. Rønningen, daglig leder i Utbrudd.

Få gode råd og nyheter i vårt nyhetsbrev